Echipamente medicale performante pentru Spitalul de Copii, pe bani europeni

Echipamente medicale performante pentru Spitalul de Copii, pe bani europeni

- in Administratie, Locale, Sanatate, Stiri
0

Două proiecte importante au fost semnate marți, 16 aprilie, la Primăria Timișoara, pe fonduri europene. Unul dintre acestea prevede dotarea cu echipamente performante a Unității de Primiri Urgențe a Spitalului de Copii “Louis Țurcanu”.

Astfel că, Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului de Copii “Louis Țurcanu” din Timișoara va fi dotată cu echipamente medicale performate cum ar fi: RMN, videolaringoscop, măsuţă de resuscitare nou născuţi, ventilator neonatal, aparat de radiologie mobil, măsuţă mobilă pentru medicamente + instrumente, Pulsoximetru, Analizor markeri inflamatori, Analizor biochimie, Analizor urină, capnograf. Valoarea proiectului: 6.818.454,74 lei, cu TVA inclus.

Cel de-al doilea proiect se referă îmbunătăţirea eficienţei energetice în sectorul rezidenţial prin reabilitarea termică a blocurilor de locuinţe de pe str. Gh. Lazăr nr.36; Intrarea Ioan Simu nr.12, bl 8C. Valoarea proiectului este de 2.945.452,32 lei, TVA inclus. Sunt 2 blocuri, cu 159 de apartamente în total.

Contractele de finanțare din fonduri europene au fost semnate de către primarul Nicolae Robu și directorul ADR Vest, Sorin Maxim.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *