Duzina de „zecari” la Bacalaureatul 2020 a fost premiată de UVT și IȘJT

Duzina de „zecari” la Bacalaureatul 2020 a fost premiată de UVT și IȘJT

- in Educatie, Locale, Stiri
0

Cei 12 elevi din județul Timiș care au obținut media generală 10 la sesiunea recent încheiată a examenului național de Bacalaureat sunt următorii: Adelina Camelia Tuță (Colegiul Național „Constantin Diaconovici Loga” Timișoara), Alessandra Georgiana Bădescu (Liceul Teoretic „Grigore Moisil” Timișoara), Bianca Nicoleta Mănoiu (Colegiul Național Bănățean Timișoara), Nicola Claudia Ciortan (Liceul Teoretic „Vlad Țepeș” Timișoara), Andreea Alisia Popovici (Liceul Teoretic „Grigore Moisil” Timișoara), Iudith Nichescu (Colegiul Național Pedagogic „Carmen Sylva” Timișoara), Sergiu Ionuț Novac (Liceul Teoretic „Coriolan Brediceanu” Lugoj), Anda Floriana Subțire (Liceul Teoretic „Coriolan Brediceanu” Lugoj), Coralia Iordănescu (Colegiul Național Bănățean Timișoara), Antonia Laura Pup (Colegiul Național Pedagogic „Carmen Sylva” Timișoara), Ana Cristina Lucescu (Liceul de Artă „Ion Vidu” Timișoara), Gabriela Cristina Muntean (Liceul de Arte PlasticeTimișoara).

Duzina de „zecari” a fost premiată astăzi de Universitatea de Vest din Timișoara și Inspectoratul Școlar Județean Timiș, festivitatea prin care a fost recunoscută performanța lor având loc la sediul universității.

Rectorul UVT, prof. univ. dr. Marilen Gabriel Pirtea i-a felicitat pe merituoșii elevi și le-a înmânat diplomele de excelență, cât și premiile UVT. Rectorul i-a îndemnat pe laureați să aleagă unul dintre programele de studii de licență oferite de UVT, în acord cu pregătirea și aspirațiile lor: „Sunt foarte bucuros să vă pot felicita, dragi elevi de nota 10, din partea comunității academice a celei mai importante universități comprehensive din Vestul României. Rezultatele voastre maxime de la bacalaureat sunt demonstrația faptului că inteligența și talentul, alături de puterea de muncă și de ambiție sunt ingrediente ale succesului școlar în orice condiții, chiar și în perioade dificile, cum este cea de acum, de după pandemie. UVT vă invită să alegeți unul dintre cele 75 de programe de studii din ciclul de licență, pe care le propun cele 11 facultăți din componența universității noastre și vă oferim un amplu pachet de beneficii, pe care le meritați din plin. Noi am demonstrat de mulți ani că la UVT dascălii sunt alături de studenți, căutând împreună calea prin care studenții își pot împlini cea mai bună versiune a lor, la terminarea facultății, așa cum o spune și îndemnul sub care suntem cunoscuți în plan internațional: Become Your Best!”.

La rândul său, inspectorul școlar general timișean, prof. Marin Popescu, i-a felicitat pe elevii cu medii maxime la bacalaureat, subliniind că numărul absolvenților de 10 este în acest an mai mare față de cel de anul trecut, un semn bun pentru învățământul din județul Timiș.

Patricia Manole

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *