După trei înfrângeri consecutive, antrenorul Dragan Petricevic rămâne încă trei ani la echipa de baschet a Timișoarei

După trei înfrângeri consecutive, antrenorul Dragan Petricevic rămâne încă trei ani la echipa de baschet a Timișoarei

- in Actualitate, Locale, Sport, Stiri
1

Echipa de baschet SCM OHMA Timișoara a suferit sâmbătă seara o înfrângere (71-77) pe terenul formației Dinamo București. În ciuda insuccesului și a faptului că este al treilea consecutiv în campionat, Leii din Banat păstrează șanse considerabile de a se califica în Top 10, având o linie de clasament cu 8 victorii și 5 înfrângeri. In ciuda insucceselor antrenorul bosniac care are și cetățenie română, Dragan Petricevic a semnat un nou contract pe trei sezoane cu “Leii din Banat”.

Țin să-i felicit pe jucători şi pe antrenori pentru parcursul de până acum şi să-i asigur de sprijinul meu necondiţionat. Având în vedere bugetul din acest an, realizările echipei sunt extraordinare: 21 de meciuri şi 15 victorii. Acest lucru nu a putut fi realizat decât prin muncă, spirit de echipă şi sacrificiu. Am avut parte de câteva accidentări, iar echipa nu a mai reuşit să strângă victorii pe linie, aşa cum o făcuse la începutul sezonului. De o lună şi jumătate suntem fără Adam Mirkovic, unul dintre jucătorii de bază din ultimele patru sezoane. S-a acumulat şi multă oboseală, din cauza programului încărcat, echipa noastră fiind angrenată în trei competiţii, însă vom trece împreună peste toate. Am început un proiect pe termen lung, este normal să avem suişuri şi coborâşuri. Nu suntem o echipă care să pretindă că poate câştiga toate meciurile. De multe ori, în momentele grele, tindem să criticăm. Eu va îndemn să susţineţi, să apreciaţi munca jucătorilor şi a antrenorilor şi a staff-ului din jurul lor. Lucrurile bune se clădesc în timp, cu multă muncă şi cu susţinerea şi încrederea celor din jur. Vă mulţumesc vouă, suporterilor, că aţi venit în număr atât de mare la ultimul meci de acasă, cel cu CSO Voluntari. După foarte mult timp, sala „Constantin Jude” a fost plină! Vă aştept şi miercuri, la partida cu Steaua, să fiţi în spatele băieţilor şi să-i împingeţi spre o nouă victorie. Pentru toţi „suporterii” care au doar nick name şi critică echipa şi antrenorul online indiferent daca câştigăm sau pierdem, ţin să-i asigur că domnul Dragan Petricevic va rămâne antrenorul echipei până la finalul contractului de trei ani şi sperăm că şi mult timp după aceea,” spune Sergiu Paşca, managerul secției de baschet. Cu Petricevic antrenor Timișoara a câștigat de doua ori Cupa României la Baschet în 2010 și 2015.

1 Comment

  1. Bachner Ladislau

    Primul de la cine trebuia sa cereti numele este autorul articolului care nu este semnat. Nu a scris nici un articol dupa un sir intrg de victorii pana in Decembrie. Probabil a fost influientat de multe schimbari de antrenor la fotbal, la care ne pricepem toti si nu tine cont de multele accidentari care au influienta asupra jocului mai ales la o echipa care are un buget mai mic decat alte echipe. Dorsc echipei mult succes in jocurile viitoare, iar autorului articolului sa aiba informatii multiple inainte de a se avanta la ponegrirea antrenorului care antreneaza si lotul national al Romaniei!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *