După ce a furat startul campaniei electorale, Cristian Moș (USR) vrea să facă pact cu PSD si PNL

După ce a furat startul campaniei electorale, Cristian Moș (USR) vrea să facă pact cu PSD si PNL

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
0

“Omul nou” din politica timișeană, începe campania cu propunerea unui “pact politic” cu contracandidații săi. Vorbim de Cristian Moș, candidatul alianței USR – Plus Timiș la Consiliul Județean, sau cel care este deja… președintele CJ Timiș, așa cum scrie pe un mare mesh din oraș. Cu un om nou în politică și care vrea să facă administrație, ar fi trebuit să “curgă” soluțiile, propunerile și rezolvarea tuturor problemelor din județ, însă ce vedem sau auzim? Cum se fură startul la alegeri, deși cei din USR Timiș sunt în campanie de la sfârșitul anului trecut, acum și-au pus mesh-uri cât șapte etaje dintr-un bloc, chiar dacă oficial nu știm când vor fi alegerile. Ce mai vedem? Cum Cristian Moș a fost prezent la sfârșitul săptămânii trecute în zonele afectate de inundații, Lugoj și Fărdea, ca să facă live-uri pe Facebook în care ne informa cum a vorbit cu oamenii. Și cam cu ce i-a ajutat pe acei oameni? O soluție? O rezolvare? Nimic. Adică ne facem campanie pe necazul oamenilor.

Acum, Cristian Moș le propune contracandidaților săi, Călin Dobra și Alin Nica un pact pentru infrastructura județeană. De parcă cei doi nu știu că dacă ajungi președinte de CJ trebuie investit în infrastructură. Cei doi contracandidați ai lui Cristian Moș la președinția CJT au o experiență în administrație, Călin Dobra este actual președinte al CJ, iar Alin Nica este de 16 ani primarul comunei Dudeștii Noi… De Cristian Moș nu s-a auzit ce experiență administrativă ar avea…

PACT POLITIC

În atenția lui Călin Dobra și Alin Nica.

Cred că suntem cu toții de acord că este vital să investim în infrastructură, să o dezvoltăm și completăm. Cu toate astea… multe dintre lucrările esențiale sunt amânate ani întregi, iar neajunsurile județului se tot adună.

Aceste lucruri trebuie să se schimbe. Nu avem nicio scuză să nu avem finalizate legăturile cu autostrada, să nu avem drumuri județene de calitate, să nu avem infrastructură de biciclete.

Timișul ar putea beneficia imens de pe urma mobilității.
→ Am putea facilita o întreagă rețea de turism de proximitate pentru timișoreni.
→ Ar scădea probabil costurile de locuire deoarece oamenii ar putea face naveta în siguranță și confort pe distanțe mai mari.
→ Infrastructura de calitate ajută economic semnificativ fiecare localitate pe care o legăm eficient de rețeaua județeană și națională.

Deci, pentru binele Timișului și pentru binele tuturor timișenilor, vreau să vă propun un pact politic…

Să semnăm un document în care ne asumăm câteva proiecte de infrastructură prioritare pentru CJ Timiș. Să ne asumăm public realizarea cât mai urgentă a acestor obiective, astfel încât indiferent de rezultatele alegerilor timișenii să aibă parte de o promisiune fermă și publică pentru realizarea celor mai importante obiective.

Cred că e cazul să facem mai multe decât până acum, și mai cred că orgoliile sunt singurul impediment în fața acestei propuneri.

Avem șansa să fim mai buni, ca Timișul să fie mai bun“, scrie pe pagina sa de Facebook, Cristian Moș.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *