Dupa ce a facut praf PMP in Timis, traseistul politic Mihail Neamtu se gudura pe langa PNL

Dupa ce a facut praf PMP in Timis, traseistul politic Mihail Neamtu se gudura pe langa PNL

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
1

Renumitul traseist politic Mihail Neamțu care a fost deja prin cinci partide politice este pe cale să bifeze o nouă premieră. O reîntoarcere la liberalism… După ce a ratat intrarea în parlament, candidând din partea PMP Timiș pentru un loc de deputat, Neamțu face acum curte celor de la PNL. El a avut deja două postări pe Facebook în care îl elogiază pe I. C. Brătianu, marele om politic liberal.

Ultima postare publică cu I.C. Brătianu făcută de Neamțu vine după o ședință la nivel național a PMP, desfășurata miercuri. În cadrul Colegiului Național al PMP li s-a cerut președinților de filiale să își demonstreze loialitatea față de partid prin mesaje de susținere pe Facebook pentru PMP. Neamțu a făcut-o, dar în felul lui. El și-a arătat loialitatea față de PNL… În trecut Mihail Neamțu le-a ridicat osanale și legionarilor.

Mihail Neamțu a scos un scor modest în Timiș la alegerile parlamentare, unde a candidat pe un post de deputat. Lista PMP Timiș pentru Camera Deputaților deschisă de Mihail Neamțu a adunat doar 10.300 de voturi. La alegerile parlamentare din 2016, PMP Timiș a luat 12.060 de voturi la Camera Deputaților. Pare greu de crezut, dar dacă Neamțu obținea măcar aceleași voturi ca în 2016, PMP era în Parlament….

PMP a adunat în Timiș 20.970 de voturi la alegerile europarlamentare de anul trecut și 21.580 de voturi la prezidențialele din 2019. Mihail Neamțu a fost penalizat drastic de electoratul din Timiș și a reușit sa adune puțin peste zece mii de voturi.

Imediat după alegeri, Mihail Neamțu s-a dezis de pe PMP și Traian Băsescu, pe care l-a acuzat de mai multe greșeli. Acestea ar fi condus la eșecul PMP, care nu a mai făcut pragul electoral.

 

1 Comment

  1. Un escroc si un limbicurist ordinar. Sa plece ….Si sa nu se mai întoarcă niciodată ca a distrus această filiala . Si el si toate uscaturile cu care a venit.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *