Dupa ce a distrus Timisoara, Dominic Fritz este favorit sa distruga si USRPLUS, in Timis

Dupa ce a distrus Timisoara, Dominic Fritz este favorit sa distruga si USRPLUS, in Timis

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0

Într-un final a anunțat și ausländerul Dominic Fritz că va candida pentru președinția USRPLUS Timiș. După ce l-a executat pe încă președintele filialei, Cristian Moș și a distrus Primăria Timișoara, acum vrea să distrugă și cât a mai rămas din USRPLUS  în Timiș.

Am anunțat astăzi colegilor din USRPLUS candidatura mea la președinția filialei Timiș.

După cum probabil ați aflat, justiția a aprobat de curând fuziunea dintre partidele USR și PLUS care s-au prezentat la alegeri, în ultimii doi ani, într-o alianță. Acum suntem un singur partid care are datoria față de voi, cei care ne-ați ales, să fim partidul care are nu doar voința, ci și puterea să schimbe România în bine.

Candidez pentru că o resimt ca responsabilitatea mea de a pune în slujba acestui proiect unificator toată greutatea funcției mele, experiența mea de a coagula oameni și viziunea mea europeană pentru o nouă cultură politică.

Prioritatea mea este Timișoara. Iar împreună cu o echipă de colegi buni, care au dovedit implicarea lor și au câștigat bătălii politice și electorale, vreau să ducem mesajul USRPLUS de transformare în tot județul. Timișoara va genera bunăstare și progres și pentru Timiș dacă vom avea capacitatea să transmitem bune practici de guvernare și soluții inovatoare în fiecare comunitate din jur”, a scris pe pagina sa de Facebook, Dominic Fritz.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *