Duminica Milostivirii, la Episcopia Romano Catolică Timișoara

Duminica Milostivirii, la Episcopia Romano Catolică Timișoara

- in Locale, Social, Stiri
0
dom piata unirii

Prima duminică după Sărbătoarea Sfintelor Paşti este Duminica Milostivirii Divine (Dumincia Albă). În această zi, 28 aprilie începând cu ora 10.00 Excelenţa Sa Iosif Csaba Pál, episcop de Timişoara va celebra o Sfântă Liturghie în limbila maghiară, română și germană în biserica parohială din Timișoara V. Mehala.

De asemenea, Episcopia Romano Catolică mai organizează următoarele evenimente:

În zilele de 2 și 3 mai, Excelența Sa Dr. Heiner Koch arhiepiscop și mitropolit de Berlin împreună un grup de 50 de persoane reprezentând Asociaţia „Renovabis”, organizaţie caritativă din Germania va fi oaspetele Diecezei Romano-Catolice din Timişoara.

Joi, 2 mai membrii grupului se vor întâlni cu Excelenţa Sa Iosif Csaba Pál, episcop de Timişoara, iar la ora 10.30 vor participa la Sf. Liturghie celebrată în Bazilica din Maria Radna. Vineri, 3 mai, oaspeții vor vizita Ferma „Pater Paulus” şi Centrul de integrare socio-profesională pentru adulţii fără adăpost din Bacova, unde începând cu ora 10.00 vor participa la Sf. Liturghie celebrată în biserica romano-catolică din localitate.

În sala de cateheză a Parohiei Romano-Catolice din Timișoara IV Iosefin va continua, în data de 7 mai 2019, cu începere de la ora 18.30, cursul pentru logodnici. Această întâlnire va avea drept temă: Deciziile noastre comune.