Dumbrăvița, Ghiroda, Giroc și Moșnița intră în carantină

Dumbrăvița, Ghiroda, Giroc și Moșnița intră în carantină

- in Actualitate, Locale, Sanatate, Stiri
0

Patru comune de lângă Timișoara vor intra din nou în carantină. Decizia vine din cauza creșterii ratei de infectare cu coronavirus.

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției a făcut o analiză, în urma căreia a reieșit că localitățile Giroc, Moșnița Nouă, Dumbrăvița și Ghiroda au cea mai mare rată de infectare. Ca urmare, Direcția de Sănătate Publică Timiș  a făcut analiză pe fiecare unitate administrativ-teritorială pentru a se vedea dacă se impune măsura carantinării. (…). În urma analizei, Direcția de Sănătate Publică a transmis Institutului Național de Sănătate Publică propunerea de carantinare a unităților administrativ-teritoriale Dumbrăvița, Ghiroda (fără Giarmata Vii), Giroc și Moșnița Nouă (incluzând localitățile Moșnița Veche și Albina, dar excluzând localitățile Moșnița Nouă, Urseni și Rudicica)“, a anunțat Prefectura Timiș.

Sâmbătă, 9 ianuarie, rata de infectare cu coronavirus în cele patru localități: Dumbrăvița – 6,70; Chiroda – 6,40; Giroc – 7,82; Moșnița Nouă – 6,65.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *