Drumul Timisoara – Mosnita Noua are constructor. Cand ar putea incepe lucrarile?

Drumul Timisoara – Mosnita Noua are constructor. Cand ar putea incepe lucrarile?

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

Vor începe lucrările la drumul care leagă Timișoara de Moșnița Nouă, dacă nu vor fi contestații. Președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra spune că a fost desemnat constructorul și speră să nu fie depuse contestații.

Am promis. S-a întârziat. M-ați criticat. Am insistat. Am reușit! Drumul Timișoara – Moșnița Nouă, una dintre cele mai aglomerate șosele, în zilele obișnuite, are, în sfârșit, constructor! Și sper ca lucrurile să rămână așa. Suntem în ultimele zile în care se mai pot depune contestații. Îmi doresc, însă, ca firmele implicate să înțeleagă importanța acestui proiect pentru comunitate, să dea dovadă de respect și profesionalism. Urmează ordinul de începere a lucrărilor, în cel mai scurt timp posibil!“, a scris pe pagina sa de Facebook, șeful CJT, Călin Dobra.

Proiectul lărgirii la patru benzi a porțiunii de 4,1 kilometri din DJ 592, are o valoare de peste 30 de milioane de lei, din bugetul Consiliului Judetean Timiș, dar și prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

Lucrările ar trebui să fie finalizate în nouă luni de la deschiderea șantierului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *