Dramatic: un tanar din Banat si-a ucis fratele de 16 ani, din greseala

Dramatic: un tanar din Banat si-a ucis fratele de 16 ani, din greseala

- in Eveniment, Locale, Slider, Stiri
0
vanatoare

Un incident șocant a avut loc miercuri, 14 august, seara, într-o localitate din județul Caraș-Severin. Polițiștii din Caransebeș au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că în timp ce se afla la vânătoare, un bărbat l-a împușcat accidental pe fratele său, în vârstă de 16 ani. Victima a fost transportată la spital, unde din păcate a decedat ulterior.

Din primele verificări a rezultat faptul că în data de 14 august, apelantul, un bărbat de 27 de ani ar fi plecat cu un autoturism, împreună cu fratele său și cu încă un bărbat, la vânătoare, într-o zonă situată între localitățile Iaz și Ciuta, având asupra lor o armă de vânătoare, deținută legal de acesta. Ajungând în proximitatea locului de vânătoare, bărbatul de 27 de ani, având asupra lui arma de vânătoare, ar fi coborât din mașină împreună cu fratele său, și s-ar fi poziționat într-un lan de porumb, cu scopul de a aștepta vânatul. La un moment dat, acesta ar fi observat mișcare în lan și crezând că este vânat, ar fi tras cu arma de vânătoare în direcția respectivă, moment în care ar fi auzit vocea fratelui său, strigând că l-a împușcat”, a informat IPJ Caraș-Severin.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei. Polițiștii din județul Caraș-Severin au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *