Dramatic: o tânără din vestul țării, mamă a trei copii, a murit în autocarul cu care mergea la muncă în Italia

Dramatic: o tânără din vestul țării, mamă a trei copii, a murit în autocarul cu care mergea la muncă în Italia

- in Eveniment, Locale, Slider, Stiri
0
lumanare

Durere fără margini într-o familie din vestul țării. O tânără în vârstă de 30 de ani, mamă a trei copii, din județul Hunedoara, a fost găsită moartă în autocarul cu care mergea la muncă în Italia. Incidentul a avut loc în data de 1 martie, potrivit ziarelor locale din regiunea italiană Padova.

Andreea Irina Mailat s-a pornit de acasă în lumea mare să poată pune o pâine pe masa celor trei copii ai ei. A plecat spre Italia, unde avea să înlocuiască pe un post de îngrijitoare o prietenă timp de două luni de zile, că mai mult nu prea putea sta. Avea acasă copii mici, care au nevoie de ea şi care acum îl întreabă pe tatăl lor: <<De ce nu sună mami? A ajuns cu bine, ce zice?>> <<Nu le-am spus încă ce s-a întâmplat cu Andreea, mi-e frică şi nu ştiu cum să le spun, deocamdată au văzut că se adună lume la noi şi le-am zis că lui mami i s-a făcut rău tare şi este internată într-un spital din Italia>>”, scrie roitalianul.com, citându-l pe soţul femeii, Cristi Mailat.

Andreea avea trei copii, de 14, 7 și 5 ani, și a făcut infarct, trupul femeii fiind găsit în autocarul parcat la destinația din Padova.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *