Dramă. Nicolae Robu a făcut 45 de minute din cartierul Soarelui până la facultate, pe Pârvan

Dramă. Nicolae Robu a făcut 45 de minute din cartierul Soarelui până la facultate, pe Pârvan

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
0
masina hidrogen
Fostul primar al Timișoarei, Nicolae Robu continuă seria atacurilor la adresa lui Dominic Fritz. Acum din cauză că a stat în trafic. Robu spune că a făcut 45 de minute din cartierul Soarelui până pe Bulevardul Vasile Pârvan. Și pe vremea lui se întâmpla destul de des acest lucru…
Astăzi am făcut 45 de minute de acasă din cartierul Soarelui până la facultate pe Pârvan!
📌Și ieri la fel și alaltăieri la fel etc!
📌Altădată, pe acest traseu, făceam 10, maximum 15 minute!
📌V-ați bătut și vă bateți joc de oraș, d-le Fritz, v-ați bătut și vă bateți joc de munca mea și a echipei mele, muncă prin care orașul a devenit loc de trăit cu drag și mândrie pt timișoreni și admirat de către orice vizitator, vă bateți joc de sutele de mii de timișoreni!
📌O țineți doar în minciuni ordinare și în populisme, de un an și jumătate! N-ați fost în stare să faceți absolut nimic bun, ci doar să distrugeți!
📌V-am lăsat orașul cu cele mai mici datorii din țară, dv ați creat într-un an și jumătate datorii fără precedent, ce nici nu pot fi crezute drept reale de către timișoreni (!!!), dar momentul adevărului e pe-aproape!
📌Instituțiile Statului Român, pe care d-ta îl disprețuiești, respectiv le disprețuiești atât își vor face până la urmă datoria, sunt convins! Și n-ai cum să scapi de pușcărie, oricât de protejat ești, încă, de forțele oculte care te-au adus aici și susținut cu milioanele cu care ai fost promovat! Și care îți asigură și acum susținerea și promovarea cu noi și noi alte milioane! Milioane, până la urmă, tot din banii timișorenilor recuperate, evident.
📌 Du-te și dirijează coruri Gospel, d-le, la asta ești bun, la mai mult de-atât, la nimic!“, a scris pe pagina sa de Facebook, Nicolae Robu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *