Dragostea unui italian pentru o femeie din vestul țării, plătită scump. Cum l-a convins să-i trimită aproape 10.000 de euro

Dragostea unui italian pentru o femeie din vestul țării, plătită scump. Cum l-a convins să-i trimită aproape 10.000 de euro

- in Eveniment, Locale, Slider, Stiri
0

Dragoste plătită scump de un italian, care s-a îndrăgostit nebunește de o femeie din vestul țării. Aceasta a profitat de naivitatea bărbatului și a reușit să “stoarcă” de pe el aproape 10.000 de euro, cu sprijinul unor complici. Joi, 9 august, polițiștii timișoreni i-au venit de hac femeii, precum și celor trei persoane care au ajutat-o să-l înșele pe italian.

Potrivit unui comunicat transmis de Inspectoratul Județean de Poliție Timiș, astăzi, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara şi Oradea au efectuat patru percheziţii, pe raza a două localități din județul Timiș, unei localități din județul Caraș-Severin și unei localități din județul Satu Mare, la locuinţele a trei femei și un bărbat, bănuiţi de infracţiuni informatice și înșelăciune.

“Din cercetări a reieşit că, de la începutul lunii decembrie 2014 până în prima jumătate a anului 2015, un cetățean italian ar fi intrat în legătură pe un site de matrimoniale cu una dintre cele trei femeie care folosea acest site. Discuțiile dintre cei doi au evoluat până la propunerea făcută de cetățeanul italian de a o cunoaște personal, astfel că a invitat-o la el în Italia, oferindu-se să suporte toate cheltuielile legate de deplasare. Pentru plata biletului de transport, cetățeanului italian i s-a indicat sa vireze banii la o Agenție de Transport din Piatra Neamț, folosindu-se un site fals ce imita o firmă de Transport Internațional din Brăila, pe numele celei de-a doua bănuiă. Profitând de încrederea cetățeanului italian, cei 4 bănuiți l-au indus în eroare, sub diverse pretexte, solicitându-i acestuia sa-i trimită sume de bani (9000 de Euro) pentru a înlătura toate obstacolele care stăteau în drumul femeii către Italia”, a informat IPJ Timiș.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat trei laptop-uri, patru telefoane mobile, o tabletă și mai multe înscrisuri, acestea fiind supuse percheziţiei informatice.

Totodată, poliţiştii au pus în aplicare trei mandate de aducere pe numele unor persoane care au fost conduse la sediul DIICOT Timișoara, pentru audieri.

În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de inițiere și constituire a unui grup infracțional organizat, fals informatic și înșelăciune”, a mai informat IPJ Timiș.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *