Dr. Voichița Lăzureanu, atac la autoritățile locale: ”Doar demagogie, discursuri moralizatoare, ipocrizie….fără rușine!”

Dr. Voichița Lăzureanu, atac la autoritățile locale: ”Doar demagogie, discursuri moralizatoare, ipocrizie….fără rușine!”

- in Locale, Sanatate, Stiri
0

Fosta directoare a Spitalului Victor Babeș Timișoara, dr. Voichița Lăzureanu atacă dur autoritățile locale din Timișoara. Medicul este de părere că după un an de pandemie autoritățile nu au făcut nimic pentru a ușura activitatea medicilor, viața pacienților și a îmbunătăți situația din spitale.

”Doar demagogie, discursuri moralizatoare, ipocrizie….fără rușine!”, spune dr. Voichița Lăzureanu.

De 1 an pandemia ne prinde nepregătiți!!! Fără mai multe paturi de spital cu rețea de oxigen medicinal, fără creștere a paturilor COVID sau ATI și fără suplimentare a personalului medical (cu excepția spitalului nostru)… fără opțiuni, fără investiții, fără rușine!!! Doar demagogie, discursuri moralizatoare, ipocrizie. În loc să facă educație medicală și investiții în sistemul medical instituie carantină (nu știm ce se întâmplă cu grădinițele și școlile, dar mi-a plăcut orarul de la Mall!!!)”, a scris pe pagina sa de Facebook dr. Voichița Lăzureanu, cadru didactic la UMF Timișoara.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *