DOVADĂ izbitoare! Ștrandul-piscină din Sînandrei este ILEGAL non-stop

DOVADĂ izbitoare! Ștrandul-piscină din Sînandrei este ILEGAL non-stop

- in Actualitate, Locale, Slider, Stiri
0

Când nu ai dreptate și investiția ta sare din tiparele legii de regulă pui capul în pământ. Sau dacă tupeul te dă afară din casă începi să inventezi scenarii doar pentru a-ți ascunde ilegalitatea…

La sfârșitului lui august banatulmeu.ro publica un material despre ștrandul-piscină din localitatea Sînandrei, sat Covaci, administrat de omul de afaceri Florin Macavei și soția sa Anette. Ștrandul, construit pe pășunea din localitate în urmă cu doi ani nu avea cum să funcționeze conform legilor din România. Pur și simplu familia Macavei nu obținuse o autorizație de construcție. Pentru că lipsa unei autorizații de construcție nu are nevoie, teoretic, de o explicație patronii ștrandului nu au fost contactați.

11701168_882765081773331_8236869898342958925_nDreptul la replică și l-au dat însă singuri prin mai multe comentarii dure, dar care au doar tangențial legătură cu realitatea. Toate fără excepție au fost publicate. Într-unul din ele, mai lung decât materialul publicat de banatulmeu.ro doamna Anette Macavei, încheia apoteotic.  „Anette Resort functioneaza cu toate Avizele si Autorizatiile necesare acestui tip de activitate (…) Daca este cazul o sa va aducem si Documente, ca sa nu vorbim in vant dar inainte de toate dumneavoastra ne datorati niste scuze ! mii de scuze” (n.r. pentru a evita orice neînțelegere textul a fost publicat fără diacritice și cu majusculele stabilite de doamna Anette).

La patru zile după publicarea articolului Primăria Sînandrei amenda SC Anette Aquoa & SPA SRL.

Nu doamna Anette scuzele nu vi le datorăm noi. Scuzele trebuie să le cereți dumneavoastră oamenilor care își plătesc conștiincios impozitele și taxele la Sînandrei, în timp ce ștrandul dumneavoastră funcționează ilegal de doi ani. banatulmeu.ro a intrat în posesia unei adrese oficiale (FOTO) a Inspectoratului Județean în Construcții Timiș semnată de inspectorul șef regional Adrian Gârleanu.

stranddocument.jpgDocumentul demonstrează negru pe alb, ceea ce noi cunoșteam prea bine la data publicării materialului. Ștrandul-piscină de la Sînandrei nu are nicio autorizație de construcție. La fel cum nu are autorizație și o construcție provizorie de lemn de pe locul fostei pășuni comunale, care este tot în posesia familiei Macavei. Mai mult inspectoratul în construcții a sesizat primăria din localitate care a amendat SC Anette Aquoa & SPA SRL cu suma de 2.500 de lei.

De-a lungul timpului vecinii ștrandului din localitatea situată la doar câțiva kilometri de Timișoara au făcut nenumărate reclamații la poliție și la numărul unic de urgență 112 pentru sonorul extrem de ridicat al muzicii ce se pune la ștrand. La începutul verii câteva zeci de becuri de la ștrandul din Sînandrei erau legatre la iluminatul public exterior. Totul era făcut dincolo de limita legii, susțineau mai mulți vecini. Doavada a venit mai repede decât bănuiau localnicii. Un vecin a făcut reclamție la Parchet și… miunune după trei zile becurile nu s-au mai aprins… Cineva din interiorul unui aparat catalogat ca extrem de sigur în România a dat cu sifonul…

Primăria Sînandrei a dispus intrarea în legalitatea a ștrandului-piscină din Sînandrei într-un an.  (VA URMA)

Surse foto: anette-resort.ro, facebook.com

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *