Doua terenuri de sport pe acoperis, la Timisoara, in urma unei investitii de aproape 50 milioane lei

Doua terenuri de sport pe acoperis, la Timisoara, in urma unei investitii de aproape 50 milioane lei

- in Administratie, Locale, Slider, Sport, Stiri
0

Vești bune aduse de Cătălin Iapă, secretar de stat în cadrul Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației. Acesta a anunțat, pe Facebook, că a fost aprobată o nouă investiție pentru Timișoara. Este vorba de baza sportivă a Universității Politehnica.

Astăzi, la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației s-a aprobat extinderea și modernizarea Bazei Sportive nr. 1 a Universității Politehnica Timișoara – clădiri cu 2, respectiv 3 etaje. Construcția va fi una atipică, va avea două terenuri de sport pe acoperiș, la etajul al III-lea, alături de o cafenea cu terasă. Se vor construi două terenuri de sport cu vestiare proprii, sală de fitness, gradene pentru spectatori, spații pentru deservirea activităților sportive aferente terenului adiacent: vestiare, grupuri sanitare, sală de conferințe, cabinet medical, locuri de parcare pentru autoturisme și autocare, spații tehnice și de întreținere a clădirii și o cafenea cu terasa”, a explicat Cătălin Iapă.

Investiția în valoare de 49 de milioane de lei a fost aprobată în Consiliul Interministerial de Avizare a Lucrărilor Publice de Interes Național și Locuințe și va fi finanțată din bugetul Ministerului Educației Naționale. Terenul pe care se vor realiza construcțiile are peste 5000 metri pătrați, iar lucrările de construcții vor dura 36 de luni.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *