Două străzi din cartierul Ronaț nu vor mai fi inundate pe timp de ploaie

Două străzi din cartierul Ronaț nu vor mai fi inundate pe timp de ploaie

- in Actualitate, Administratie, Locale, Stiri
0

Vești bune pentru timișorenii care locuiesc pe două străzi din cartierul Ronaț. Primăria anunță că a finalizat lucrările de modernizare pe străzile Alexandru Xenopol și Banul Severinului. Astfel, pe cele două artere nu se vor mai produce inundații la fiecare ploaie.

Investiția municipalității a prevăzut modernizarea carosabilului, amenajarea trotuarelor și a acceselor auto la proprietăți, lucrări la sistemul de canalizare menajeră, relocarea stâlpilor de iluminat stradal, relocarea unui tronson din rețeaua de alimentare cu gaz și realizarea unui sistem de canalizație tehnică pentru cabluri”, a informat instituția.

Totodată, Primăria Timișoara continuă lucrările de modernizare a străzii Adam Mickiewicz.

Pe străzile Xenopol și Banul Severinului lucrările sunt gata, am trasat deja marcajele rutiere. Pe strada Mickiewicz mai avem încă de lucru, dar  și aici, jumătate din lucrare e gata. Mă bucur că am reușit să facem această investiție în Ronaț, unde am mai avut zone care cu greu le-am putut numi străzi. Pe timp de ploaie, era o aventură să te deplasezi pe aici“, a declarat primarul Dominic Fritz.

Valoarea totală a lucrărilor de modernizare este de 5,4 milioane de lei, cu TVA inclus, iar finanțarea este asigurată din bugetul local.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *