Două oferte au fost depuse la licitația pentru amenajarea unui nou sens giratoriu la Cărpiniș

Două oferte au fost depuse la licitația pentru amenajarea unui nou sens giratoriu la Cărpiniș

- in Actualitate, Administratie, Locale, Stiri
0

Două firme sunt dispuse să realizeze noul sens giratoriu din localitatea Cărpiniș. Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara transmite că luni, 8 aprilie, a avut loc depunerea ofertelor pentru procedura de atribuire a contractului “Amenajare intersecție DN 59A km 27+909 cu DN 59B km 0+000 în Cărpiniș”.

Până la termenul limită au depus oferte Asocierea BLACK ROADS S.R.L. & GROUP D.C.M. S.R.L. & EVO LINE CREATION S.R.L. și Asocierea SUPER CONSTRUCT S.R.L. & EUROCAV PROIECT S.R.L.

Valoarea contractului este de aproape șase milioane de lei, fără TVA. Perioada de proiectare este de trei luni, iar cea de execuție, de șase luni.

Comisia de evaluare va analiza ofertele în conformitate cu legislația în vigoare în domeniul achizițiilor publice și va desemna ofertantul câștigător care va executa lucrările în cadrul obiectivului în cauză. DN 59A Timișoara – Jimbolia se intersectează în localitatea Cărpiniș cu DN 59B, spre Deta, și cu DJ 693 spre Iecea Mică. Realizarea unui sens giratoriu în această intersecție va duce la fluidizarea traficului și scăderea considerabilă a riscului producerii de evenimente rutiere”, a informat DRDP Timișoara.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *