Două noi proiecte importante pentru Ianculeasa vor primi finanțare guvernamentală

Două noi proiecte importante pentru Ianculeasa vor primi finanțare guvernamentală

- in Administratie, Locale, Stiri
0

A fost aprobată documentația pentru „Construirea unei baze sportive de tip 2”,  în cartierul Ianculeasa. Proiectul va fi finanțat integral de Compania Națională de Investiții, fără a solicita deloc bugetul local.

Baza sportivă va cuprinde: un teren multifuncțional pentru minifotbal, handbal, baschet, volei și tenis; o clădire pentru vestiare (arbitri, fete, băieți și persoane cu dizabilități); un cabinet medical; grupuri sanitare; câteva alei pietonale și spații verzi.

Totodată, la Compania Națională de Investiții a fost depusă documentația pentru „Modernizare străzi în cartierul Ianculeasa”, proiect care, nici el, nu va solicita deloc bugetul local, deoarece întreaga investiție va fi făcută de această companie.

Toate aceste investiții făcute aproape fără nici un efort  din partea bugetului orașului vor fi ca o gură de aer proaspăt pentru comunitatea noastră!”, consideră primarul Pavel Teodor. „Din acest motiv, astfel de finanțări vor continua și în viitor!”, mai declară liderul administrației locale din U.A.T.O. Recaș.

Patricia Manole

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *