Două importante premii pentru Jandarmeria Timişoara, la Campionatul naţional de dresaj al câinilor

Două importante premii pentru Jandarmeria Timişoara, la Campionatul naţional de dresaj al câinilor

- in Actualitate, Eveniment, Locale, Stiri
0

La Centrul Chinologic ”Aurel Greblea” Sibiu, s-a desfăşurat ediţia a XII-a a Campionatului naţional de dresaj al câinilor de serviciu din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, la începutul lunii octombrie.

Plutonier major Nicolae Bocâncă, PR Jandarmaria Timişoara, a explicat că la competiţia organizată şi desfăşurată pe parcursul a patru zile, în perioada 5 – 8 octombrie, au participat 30 de cupluri chinotehnice ale Jandarmeriei Române, Poliţiei, Poliţiei de Frontieră şi I.S.U. Jandarmeria Română a participat în concurs la probele susţinute pentru câinii universali şi câini specializaţi în detectare explozivi şi droguri, ocupând mai multe locuri pe podium.

După ce anul trecut au obţinut locul IV, cuplul chinotehnic din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara format din plt. maj. Mile Marinel şi căţeluşa Olota, la ediţia din acest an, cei doi s-au clasat pe locul III la categoria câine universal – dresaj şi pe locul I în clasamentul pe Jandarmerie.

Graţie sutelor de ore de pregătire asidue şi efortului depus în sprijinirea antrenamentelor desfăşurate de către personalul grupei de conductori câini serviciu, reprezentanţii Grupării de Jandarmi Mobile din Timişoara la acest concurs au obţinut felicitările şi respectul tuturor colegilor jandarmi.

Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *