Două firme la licitația pentru colectarea gunoaielor pe zona Făget

Două firme la licitația pentru colectarea gunoaielor pe zona Făget

Două firme s-au prezentat la licitația pentru colectarea deșeurilor pe zona Făget din județul Timiș. Conform reprezentanților ADID Timiș, urmează perioada de evaluare a ofertelor și se speră ca într-un timp cât mai scurt să fie anunțat un câștigător.

Zona Făget este singura din județul Timiș care nu are încă o firmă, cu contract, care să colecteze gunoiul. „Mă bucur că la licitația de colectare a deșeurilor pe zona Făget s-au prezentat două societăți comerciale. La precedenta licitație nu s-a prezentat nimeni. Aș vrea să mulțumesc ADID pentru că datorită lor cred eu că s-au prezentat aceste societăți. Fac legătura că pe perioada de începere a contractelor pe celelalte zone ADID a colaborat cu cele două societăți care au participat la licitație și modul de colaborare a lor a făcut să liciteze și pe zona Făget, o zona cam slăbuță din punct de vedere a rezultatelor pe acest obiectiv. Îmi doresc să se termine evaluarea și să ajungă și ultima zona Timiș în acest proiect pentru că dacă se va califica una dintre societăți pe zona Făgetului atunci vom avea tot județul închis. Avem deponeu, avem colectare și deja am început în anumite zone să pregătim colectarea selectivă prin conștientizarea cetățenilor și vom avea și alte acțiuni. Sper ca totul să meargă bine”, ne-a declarat vicepreședintele CJT și președintele ADID Timiș, Traian Stancu.

Vicepreședintele CJT, Traian Stancu a anunțat că s-a primit o ofertă pentru filtrul la gaele de la stația de epurare de la Deponeul Ghizela. „Vreau să anunț cetățenii din Belinț și Chizătău că am început discuția și am primit oferta pentru filtrul la gazele de la stația de epurare de la Deponeul Ghizela care îi deranja cu mirosul „, a mai spus Stancu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *