Doua bancomate aruncate in aer, noaptea trecuta, in Timis si Arad

Doua bancomate aruncate in aer, noaptea trecuta, in Timis si Arad

- in Actualitate, Eveniment, Locale, Stiri
0

Doua bancomate au fost aruncate in aer, noaptea trecuta, în Timiș și Arad. În ambele cazuri hoții au reușit să fugă cu banii. Cele doua spargeri au avut loc la distanta de aproximativ o ora.

La Arad, doi barbati cu fețele acoperite au pulverizat cu spay negru pe camerele de supraveghere și au provocat o explozie, reușind să ia casetele cu bani. Deocamdata nu se stie prejudiciul.

În această noapte, în jurul orei 03:20, I.P.J. Arad a fost sesizat despre faptul că bancomatul unei agenții bancare de pe Calea Timisorii ar fi fost distrus prin explozie, din interiorul acestuia reclamându-se lipsa casetelor de valori cu bancnote. La fața locului, s-a deplasat de îndată echipa complexă formată din polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale si ai Serviciului Criminalistic, constatând că două persoane necunoscute, cu fețele acoperite au pulverizat cu ajutorul unui spray, vopsea pe camerele de supraveghere, la fața locului fiind observat un autoturism de teren de culoare închisă”, transmit reprezentanții IPJ Arad.

După aproximativ o oră, în acelaşi mod, a fost spart un bancomat din comuna Belinţ, judeţul Timiş. Au folosit materiale explozive, au provocat o deflagraţie, care a distrus bancomatul şi au fugit cu casetele cu bani.

Politistii încearca sa afle daca între cele doua cazuri exista vreo legatura si fac cercetari pentru furt calificat si distrugere.

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *