Două autoutilitare, un tir și o mașină s-au ciocnit violent la Remetea Mare. O femeie a ajuns la spital

Două autoutilitare, un tir și o mașină s-au ciocnit violent la Remetea Mare. O femeie a ajuns la spital

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

Pompierii timișeni au fost solicitați, marți după-amiază, să intervină pentru asigurarea măsurilor PSI si de prim ajutor în urma producerii unui accident rutier pe DN6, în localitatea Remetea Mare. Două autoutilitare, un tir și o mașină s-au ciocnit violent. În accident au fost implicate șapte persoane, dintre care una a rămas blocată.

A fost alertat Detașamentul 1 Timișoara și la locul evenimentului s-au deplasat pompierii cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, o autospecială pentru transport personal și victime multiple și două echipaje SMURD, dintre care unul cu medic.

În urma evenimentului au rezultat trei victime, dintre care una a rămas blocată și s-a acționat pentru extragere. Toate victimele sunt conștiente și cooperante. Victima de sex feminin (care a fost blocată) este transportată la spital, iar celelalte două victime evaluate la locul evenimentului refuză transportul“, a transmis ISU Timiș.

Potrivit polițiștilor, o femeie de 40 de ani, a condus o mașină pe DN 6, dinspre Timișoara înspre localitatea Remetea Mare, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 58 de ani, aceasta din urmă fiind proiectată într-un autotren care circula din sens opus, condus de un tânăr de 25 de ani, ulterior și acesta fiind proiectat într-o altă autoutilitară, condusă de un bărbat, în vârstă de 46 de ani, care circula dinspre Remetea Mare înspre Timișoara.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *