Doru Jaga şi-a făcut echipă de conducere împotriva “diavolului”, la OADOR Timişoara

Doru Jaga şi-a făcut echipă de conducere împotriva “diavolului”, la OADOR Timişoara

- in Locale, Slider, Social, Stiri
0

După moartea fostului preşedinte Teodor Raţiu, mai multe procese şi un film pentru adulţi au făcut ca una dintre cele mai cunoscute organizaţii de apărare a drepturilor omului din vestul ţării – OADOR cu sediul central la Timişoara să pară blestemată. Teodor Nicolici cunsocut mult mai bine ca şi Doru Jaga a primit recent votul de încredere al aproximativ 50 de membri OADOR. Pentru a împrăştia duhurile rele în noua echipă de conducere au fost cooptaţi şi doi preoţi. Dintre care unul celebrul Ioan Brînzei alias Popa Puiu. Al doilea preot vicepreşedinte la Drepturile Omului este Dumitru Gârjoabă.

Alegerile de la OADOR au fost o reconfirmare a preşedintelui OADOR. Doru Jaga devenise preşedinte OADOR în urma unor alegeri desfăşurate în 2016 în care l-a învins pe directorul Danyflor, Ionel Puşcaş cu 28 de voturi la 14.

Ulterior au început probemele după ce comisarul OADOR Ana Jucuţi a câştigat două procese intentate organizaţiei. Tribunalul Timiş a decis că Adunarea Generală şi Comitetul Director OADOR erau ilegal constituite. Asta deşi prima instanţă dăduse de fiecare data câştig de cauză OADOR…

La alegerile desfăşurate la sfârşitul săptămânii trecute s-a stabilit şi o nouă conducere, dar şi excluderea din OADOR a Anei Jucuţi şi a lui Claudiu Dornstauder.

“La propunerea oamenilor Ana Jucuţi a fost dată afară. Mulţi oameni mi-au spus că ne-a făcut de râs organizaţia şi dacă nu o dăm afară vor pleca ei. Eu nu am nicio vină. Despre celălalt se ştie că a avut mai mute dosare penale. Am chiar o decizie de excludere a lui din organizaţie din 2015. Adunarea generală decide nu eu”, a declarat pentru banatulmeu.ro  Doru Jaga, preşedintele OADOR.

Noua conducere OADOR votată la Timişoara este: Primvicepresedinte: Mura Rada; Vicepreşedinţi: Gârjoabă Dumitru Dan, Brânzei Ion, Bălăşoiu Viorica, Jifcu Vasile, Lăutaru Ion. Secretar: Toma Nicolae; Cenzor: Mocan Gheorghe.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *