Donează pentru crearea atelierului de robotică la Colegiul Național Bănățean din Timișoara!

Donează pentru crearea atelierului de robotică la Colegiul Național Bănățean din Timișoara!

- in Educatie, Locale, Stiri
0

Din 23 august, s-a dat drumul la vânzarea de bilete online pentru Cursa rățuștelor de pe Bega! Fiecare rățușcă achiziționată este echivalent cu o donație de 10 lei.

Poate nu reușiți să ajungeți la standul nostru, dar doriți să ne susțineți cauza. Vă așteptăm pe http://ratustepebega.ro/.  Donează pentru crearea unui atelier de robotică în cadrul Colegiului Național Bănățean din Timișoara. Distrează-te și fă o faptă bună”, îndeamnă cluburile Rotary din Timișoara.

Proiectul “Atelierul de Robotică” își propune dotarea și dezvoltarea unui atelier de robotică în Colegiul Național Bănățean, în care elevii pot pune în aplicare cunoștințele dobândite la școală.

În cadrul atelierului, copii vor folosi matematică, fizică și informatică. Elevii de la Colegiul Național Bănățean din Timișoara au ieșit pe locul doi în competiția virtuală Zero Robotics. La finala competiției de programare, care a avut loc pe Stația Spațială Europeană, au participat două echipe din Timișoara: una formată din elevi ai Colegiului Național Bănățean (CNB) și a doua, cu elevi de la Grigore Moisil (echipa Cassiopeia).
Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *