Nicolae Robu, câștigător detașat în propriul sondaj. Pe doi “cu scor, încă, din două cifre” Dominic Fritz. Pe trei “cu scor neneglijabil” Raul Olajos

Nicolae Robu, câștigător detașat în propriul sondaj. Pe doi “cu scor, încă, din două cifre” Dominic Fritz. Pe trei “cu scor neneglijabil” Raul Olajos

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
0
Nicolae Robu, fostul primar al Timișoarei, a făcut un nou sondaj privind opțiunile de vot pentru următoarele alegeri locale. Voturile au avut loc exclusiv pe Facebook. Cum era de așteptat câștigător detașat al sondajului este exact Nicolae Robu. “Pe locul 2, cu scor, încă, din două cifre, Dominic Samuel Fritz”. Pe locul 3 cu un scor doar dintr-o cifră este Raul Olajos, un răzvrătit al USR Timiș.
Conform lui Robu, la întrebarea “Indicați numele și prenumele persoanei pe care sunteți hotărât să o votați Primar al Timișoarei la viitoarele alegeri locale” au răspuns 1006 persoane.  Robu a decis să nu prezinte cifrele exacte ale sondajului.
REZULTATELE SONDAJULUI FACEBOOK DESCHIS, PRIVIND OPȚIUNEA DE VOT PENTRU PRIMĂRIA TIMIȘOARA
♦️Vă reamintesc, unica întrebare pusă în sondaj a fost:
“Indicați numele și prenumele persoanei pe care sunteți hotărât să o votați Primar al Timișoarei la viitoarele alegeri locale:”
♦️ La această întrebare, au răspuns 1106 persoane.
? Cele mai multe opțiuni au fost detașat pt Nicolae Robu
? Pe locul 2, cu scor, încă, din două cifre, Dominic Samuel Fritz
? Pe locul 3, cu scor neneglijabil, dar dintr-o cifră, Raul Olajos
? Pe locurile 4-29, un număr de 26 persoane (!!!), cu toții la un scor de sub 1%
♦️Având în vedere procentul foarte-foarte mic al opțiunilor pt cele 26 persoane de pe locurile 4-29 -repet: niciunul nu a atins nici măcar 1 %-, nu îi nominalizez. Dacă vreunul din ei dorește, totuși, să o fac, îl rog să-mi comunice și se rezolvă imediat.
‼️ P.S. Sondajul este unul Facebook, cu repondenți benevoli, la propria inițiativă. Deci, nu se revendică drept fiind cu bază științifică“, scrie pe pagina de Facebook, Nicolae Robu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *