Domeniile prioritare ale CJ Timiș în acest an

Domeniile prioritare ale CJ Timiș în acest an

- in Administratie, Locale, Stiri
0

Consiliul Județean Timiș a stabilit care sunt domeniile prioritare care vor fi susținute în acest an. Potrivit șefului instituției, Călin Dobra, este vorba de sănătate, infrastructură rutieră, asistență socială și protecția copilului, precum și învățământul special.

Sunt domeniile pe care ne-am axat foarte mult prin prisma și a atragerii de fonduri europene, și a atragerii de fonduri guvernamentale și alocării bugetului propriu în momentul în care vom avea bugetul de stat aprobat“, a precizat președintele CJT, Călin Dobra.

Joi, 14 martie, a avut loc și o ședință extraordinară, consilierii județeni votând, printre altele, modificarea listei provizorii de investiții pe anul 2019. “Am făcut astăzi o ședință extraordinară din mai multe motive. În primul rând, motivul principal este modificarea listei provizorii de investiții, în ideea de a avea un buget pe investiții funcțional până la aprobarea bugetului consiliului județean. Sper ca în perioada următoare să avem bugetul de stat aprobat, astfel încât să putem continua cu aprobarea bugetului județului. În cadrul acestei liste provizorie de investiție a fost și un amendament, acceptând un nou proiect al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș pe Programul Operațional Regional, înființarea unei case de tip familial“, a detaliat Călin Dobra.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *