Doliu în politica din Timiș. Deputatul Gheorghe Ciobanu a murit la doar 50 de ani!

Doliu în politica din Timiș. Deputatul Gheorghe Ciobanu a murit la doar 50 de ani!

- in Eveniment, Locale, Politica, Stiri
0

UPDATE: Deputatul PSD Gheorghe Ciobanu va fi condus joi pe ultimul drum. Înmormântarea va avea loc la cimitirul de pe Rusu Șireanu, la ora 13. Prietenii, cunoscuții și simpatizanții își pot lua adio de la Gheorghe Ciobanu la Hotel Delpack, unde va avea loc priveghiul.

Veste halucinantă în această dimineață. Deputatul PSD de Timiș, Gheorghe Ciobanu a murit. Cel mai probabil decesul a survenit în urma unui infarct. Ciobanu nu era cunoscut ca un tip cu probleme medicale. Se pare că social-democratul ar fi murit în somn

Deputatul PSD de Timiș s-a născut în județul Olt. Era căsătorit și avea trei copii. Între 1999 și 2001 a fost directorul Direcției Regionale Vamale Timiș. În 2008 a devenit deputat din partea PD. În 2012 Ciobanu avea să câștige un alt mandat de deputat din partea PSD. Primul mesaj de condoleanțe a fost trimis public de către fostul președinte al PSD Timiș, Titu Bojin, actualul lider de la CJT. Deputatul Ciobanu avea cele mai mari șanse să ajungă președinte executiv la PSD Timiș.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *