Doi presupuşi kamikaze din aeroportul Zaventem din Bruxelles, implicaţi şi în atentatele din Paris, identificaţi

Doi presupuşi kamikaze din aeroportul Zaventem din Bruxelles, implicaţi şi în atentatele din Paris, identificaţi

- in Actualitate, International, Stiri
0
atentat terorist bruxelles

Doi belgieni, fraţii Khalid şi Brahim El Bakroui, au fost identificaţi drept presupuşii atacatori kamikaze care s-au detonat pe aeroportul Zaventem din Bruxelles, marţi dimineaţă, fiind căutaţi şi în cadrul anchetei privitoare la atentatele din Paris, anunţă RTBF, citând o sursă din poliţie.

Cei doi erau cunoscuţi poliţiei belgiene pentru activităţile lor infracţionale, fiind căutaţi şi pentru implicare în atacurile teroriste din Paris din noiembrie soldate cu 130 de morţi, scrie Mediafax.

Khalid El Bakraoui ar fi închiriat sub un nume fals un apartament din zona Forest, din suburbiile Bruxellesului, unde au avut loc săptămâna trecută operaţiuni de amploare ale poliţiei pentru arestarea lui Salah Abdeslam, islamistul dat în urmărire generală timp de patru luni pentru implicare în atentatele teroriste din Paris şi care a fost arestat vinerea trecută.

În apartamentul respectiv, au fost găsite amprentele lui Abdeslam şi a murit un islamist algerian în confruntările cu poliţia, mai scrie Medifax.

Sursa: Mediafax.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *