Doi minori au tâlhărit un bărbat la Sânnicolau Mare. Au fost prinși și reținuți 24 de ore

Doi minori au tâlhărit un bărbat la Sânnicolau Mare. Au fost prinși și reținuți 24 de ore

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

Polițiștii orașului Sânnicolau Mare efectuează cercetări față de doi tineri, în vârstă de 16 și 17 ani, bănuiți de tâlhărie calificată în orașul Sânnicolau Mare.

Totul s-a întâmplat, duminică noapte, în jurul orei 01:00, când polițiștii din Sânnicolau Mare au fost sesizați prin apelul unic de urgenta 112, de un bărbat, în vârstă de 47 de ani, că în timp ce se deplasa spre locuința lui, pe strada Ion Stamate din Sânnicolau Mare, ar fi fost deposedat, prin folosirea de acte de violentă, de către două persoane necunoscute, de portofelul în care avea suma de aproximativ 6.000 de lei.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, constatând că cele sesizate se confirmă, iar în urma investigațiilor efectuate, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 14:00, polițiștii de Investigații Criminale din cadrul Poliției Orașului Sânnicolau Mare, au identificat doi tineri, în vârstă de 16 și 17 ani, ambii din Sânnicolau Mare, bănuiți de comiterea faptei.

Polițiștii au reușit recuperarea sumei de 2.500 de lei.

În urma probatoriului administrat în cauză, tinerii au fost reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “tâlhărie calificată”, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuiților și recuperării prejudiciului în totalitate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *