Doi comisari de Poliţie s-au întâlnit cu Tudor Gavrilă, omul care a ameninţat că îşi dă foc

Doi comisari de Poliţie s-au întâlnit cu Tudor Gavrilă, omul care a ameninţat că îşi dă foc

- in Eveniment, Locale
0

Joi 13 noiembrie, doi comisari de poliţie s-au întâlnit, la sediul Organizaţiei pentru Apărarea Drepturilor Omului din România Timişoara, cu Tudor Gavrilă, omul care a ameninţat că îşi dă foc, duminică 16 noiembrie, la ora 10, de ziua alegerilor.

Teodor Raţiu, preşedintele OADOR, a explicat că oamenii legii au vorbit cu el pentru a afla amănunte despre problema cu care se confruntă. „Ei încearcă să îl ajute pentru ca omul să nu ajungă la gestul extrem să îşi dea foc. S-au întâlnit şi au discutat la sediul OADOR. Vor merge şi la spital împreună pentru a obţine unele documente medicale, în perioada când omul a fost internat. Poliţiştii vor să îl sprijine”, a declarat Teodor Raţiu, comisarul-şef al OADOR.

Amintim că Gavrilă a ajuns la disperare fiindcă instanţele din Timişoara nu vor să îi facă dreptate şi nu vor să îi judece cazul.

„Am depus mai multe plângeri şi documente doveditoare, precum că am fost bătut de poliţişi, dar dosarul mi-l tot amână şi nu vor să mi-l judece, să mi se facă dreptate. De aceea am ajuns la capătul răbdării şi umilinţei şi sunt hotărât să îmi dau foc duminică, 16 noiembrie, de ziua alegerilor prezidenţiale, în faţa Liceului Auto Timişoara, la ora 10”, s-a plâns Gavrilă.