Doi cicliști strâng fonduri pentru a promova sportul în rândul copiilor defavorizați! Pedalează de la Londra la Tokyo

Doi cicliști strâng fonduri pentru a promova sportul în rândul copiilor defavorizați! Pedalează de la Londra la Tokyo

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri
0

De la Londra la Tokyo, pe bicicletă. Doi cicliști au plecat de la începutul lunii fembriarie din Londra, iar vineri, 22 februarie, au ajuns la Timișoara, la Aeroportul Internațional Timișoara. Cei doi cicliști vor să ajungă la timp în Japonia pentru turneul de rugby.

Ron Rutland și James Owens au planificat o călătorie remarcabilă: pedalează 18500 km pe teritoriul Europei și Asiei – din Londra până în Tokyo – ajungând la timp pentru turneul de rugby care va fi găzduit în Japonia. Această expediție extremă va parcurge 23 de țări în peste 231 de zile.

Vineri, 22 februarie cei doi ciclisti s-au oprit la Timisoara si au vizitat sediul operational DHL Express, gazda evenimentului din Romania, alaturi de Aeroportul International “Traian Vuia” Timisoara. Cei doi au povestit despre aventurile calatoriei lor de pana acum si despre ceea ce si-au propus sa realizeze pana in septembrie.

“Cursa către RWC” a început pe 2 februarie 2019. Cicliștii au pornit de pe stadionul Twickenham, din Londra, Ron și James vor ajunge în Tokyo pe 19 septembrie la primul meci oficial de deschidere a Rugby World Cup 2019™, dintre Rusia și țara gazdă, Japonia, din 20 septembrie.

Călătoria are ca scop strângerea de fonduri și notorietate pentru ChildFund Pass It Back, o componentă a programului World Rugby’s Impact Beyond program pentru Rugby World Cup 2019™, partener în cadrul parteneriatului logistic oficial, DHL.

ChildFund Pass It Back este un program inovativ de dezvoltare a sportului condus de ChildFund în parteneriat cu World Rugby și Asia Rugby. Programul oferă o șansă integrată către performanța în rugby pentru copiii și tinerii din comunitățile dezavantajate din Asia. Obiectivele programului vizează dotarea tinerilor spre a-și depăși provocările, a inspira schimbări sociale pozitive și a insufla acest lucru în comunitățile lor.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *