Doctor in economie versus ani de liceu: “Cand esti mort, nu stii ca esti mort. Pentru ceilalți e trist. La fel si cand esti prost”

Doctor in economie versus ani de liceu: “Cand esti mort, nu stii ca esti mort. Pentru ceilalți e trist. La fel si cand esti prost”

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0

Senatorul fără facultate, Raoul Trifan nu ratează nicio ocazie să se bage în seamă. Dacă tot a venit la Timișoara, președintele PSD, Marcel Ciolacu a caracterizat administrația Fritz ca pe un experiment politic, la fel ca și cel din Sectorul 1 al Bucureștiului. Parlamentarul USR PLUS Timiș, Raoul Trifan nu s-a abținut să nu-l atace pe Ciolacu și să-și laude primarul. Senatorul fără facultate a ținut să precizeze de principiile care stau la baza administrației USR – transparența, competența și depolitizarea care, cică, îi sunt străine lui Ciolacu. Dar a uitat spună că le sunt străine și celor de la USR PLUS, cel puțin în Timiș.

Mihai Ritivoiu, președintele PSD Timișoara i-a reamintit senatorului fără facultate că nu ar fi cazul să facă pe deșteptul când nu e… cazul.

S-a trezit şi senatorul USR Raul Trifan să aibă păreri despre PSD. Ca să vă reamintesc de cine discutăm, domnul Trifan este cel prins cu falsul în CV, el declarând studii superioare în timp ce are 12 clase absolvite. Stimate domn Raul Trifan, un politician prins cu minciuna e terminat. Ştiți vorba aia? <Când eşti mort, nu ştii că eşti mort. Pentru ceilalți e trist. La fel şi când eşti prost>. Vă spune toate acestea un doctor în economie, dacă nu înțelegeți de la nivelul studiilor dumneavoastră liceale, nu vă îngrijorați. E firesc“.

Înțeleg că domnul Ciolacu a greșit orașele și s-a oprit fără să vrea în Timișoara. Iar dacă tot s-a găsit pe meleaguri străine lui, s-a gândit să atace puțin primarii USR PLUS caracterizând administrația Fritz ca pe un experiment politic. Domnule Ciolacu, confundați lucrurile! Experiment politic au fost guvernările PSD din ultimii 30 de ani! Cele prin care ne-ați dus la coada tuturor clasamentelor în Europa. Este suficient să ne gândim la Iliescu, Năstase, Dragnea, sau Dăncilă ca să ne dăm seama de amploarea și calitatea experimentului politic la care ați supus România. Totuși, trebuie să fim oarecum înțelegători. Transparența, competența, sau depolitizarea – principiile care stau la baza administrației USR PLUS – sunt niște concepte complet străine unui președinte PSD. Este normal să nu înțelegi nimic din modul în care Dominic Fritz conduce primăria Timișoarei. Domnule Ciolacu, drag coleg, rămâi la lucrurile pe care le înțelegi. Timișoara este pe mâini bune și va înflori în următorii 4 ani. Fă-ți mai bine griji pentru primarii PSD care, foarte recent, în timp ce colegii tăi anunțau triumfalist reformarea partidului, erau prinși în flagrant luând mită prin parcări. Cred că acele probleme sunt mai pe înțelesul tău“, a scris Trifan pe pagina sa de Facebook.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *