Dobra sustine ca primarul Robu incearca sa “pacaleasca” timisorenii legat de terenul pentru Sala Polivalenta

Dobra sustine ca primarul Robu incearca sa “pacaleasca” timisorenii legat de terenul pentru Sala Polivalenta

Războiul dintre Călin Dobra, președintele CJ Timiș, și Nicolae Robu, primarul Timișoarei, privind locația pentru realizarea Sălii Polivalente cu 16.000 de locuri, prin Compania Națională de Investiții, nu pare să se mai oprească. La începutul acestei săptămâni, în plenul Consiliului Local Timișoara, a fost votat un proiect de hotărâre prin care a fost predat terenul propus de municipalitate pentru realizarea investiției, aflat pe Aleea FC Ripensia, lângă stadionul “Dan Păltinișanu”.

Această locație nu este văzută deloc cu ochi buni de către șeful CJ Timiș, care susține că de fapt primarul Timișoarei ar încerca să-i “păcălească” pe cetățeni prin aprobarea acestei hotărâri de Consiliu Local. “Eu cred că din nou primarul municipiului Timișoara crede că poate să păcălească cetățenii așa cum face pe Facebook când joacă fotbal. La final spune că a dat 11 goluri și după aceea nu spune că de fapt ceilalți adversari s-au dat la o parte ca să dea 11 goluri. Cam așa a făcut și în ședința de consiliu, pentru că sunt multe aspecte care încă nu are tăria să le recunoască. Unul la mână, CNI a solicit 54.000 mp să punem la dispoziție pentru o astfel de investiție – sală polivalentă. Primăria Timișoara, prin ședința de luni, a pus la dispoziție 50.000 mp. Mai mult decât atât, această suprafață nu este un singur top. Sunt două parcele care nu sunt lipite, să zici că poți să faci o unificare, sunt dezlipite, sunt străbătute de un drum“, a șefulCJT, Călin Dobra.

Totodată, președintele CJ Timiș a invocat și faptul că terenul nu este unul bun pentru realizarea Sălii Polivalente și pentru că pe el ar exista o bază sportivă, care poate fi desființată doar prin hotărâre de Guvern. “Pe terenul respectiv pe care l-a pus la dispoziție, de aproximativ 46.000 mp, există o bază sportivă. Însă Primăria Timișoara, în Hotărârea de Consiliu Local, dă terenul liber de sarcini. Deci, nu recunoaște că există bază sportivă, teren sintetic, nocturnă, tribune, vestiare și ce mai e acolo. Dacă vă uitați în avizul de specialitate dat de Juridic, spune foarte clar că există bază sportivă pe terenul respectiv. Deci, nu este liber de sarcini. Trebuie să-ți asumi niște lucruri, iar ca să desființezi baza sportivă, la fel cum avem și noi cu stadionul, trebuie să obții hotărârea de Guvern. Deci, 11 goluri dându-se adversarii la o parte, cam așa ceva”, a concluzionat ironic Dobra.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *