Dobra si Robu, chemati la Bucuresti pentru a ajunge la un numitor comun privind locatia Salii Polivalente

Dobra si Robu, chemati la Bucuresti pentru a ajunge la un numitor comun privind locatia Salii Polivalente

Orgoliile primarului Robu și ale șefului Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, întârzie realizarea noii săli polivalente a Timișoarei, care va avea 16.000 de locuri. Cel puțin asta a susținut miercuri, 22 mai, la Timișoara, Daniel Suciu, ministrul Dezvoltării Regionale.

Ministrul Suciu a precizat că, deocamdată, niciuna dintre cele două instituții nu au predat un amplasament. În aceste condiții, Nicolae Robu și Călin Dobra au fost chemați la București săptămâna viitoare, pentru a se lua o decizie finală. “Nu v-ați săturat cumva de acest ping-pong? Astăzi, nu avem nici la Compania Națională de Investiții și nici la minister hotărâri de consiliu local sau de consiliu județean cu privire la un amplasament sau altul. Săptămâna viitoare lansez o invitație publică și domnului primar Robu și domnului președinte Călin Dobra, îi aștept la minister, fiecare cu documentațiile lor, și luăm decizia, să rupem odată pisica pe acest subiect care trenează de foarte mulți ani”, a declarat ministrul Dezvoltării Regionale.

Președintele CJT, Călin Dobra a precizat că instituția pe care o conduce nu a predat un amplasament pentru noua sală polivalentă a Timișoarei în condițiile în care este nevoie de o hotărâre de consiliu județean în acest sens, iar aleșii liberali trebuie să-și dea votul. “Amplasamentul nu este predat pentru că trebuie hotărâre de consiliu județean și necesită votul a două treimi, deci inclusiv a colegilor județeni liberali, care știți că o dată au respins hotărârea“, a spus Dobra.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *