Dobra nu o mai vrea pe Emilia Milutinovici sefa si dupa pensie

Dobra nu o mai vrea pe Emilia Milutinovici sefa si dupa pensie

- in Locale, Slider, Social, Stiri
0

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș va rămâne fără șef de la începutul lui septembrie. Emilia Milutinovici a ajuns la vârsta de pensionare și a depus o cerere de prelungire a mandatului, însă Consiliul Județean nu o mai vrea la șefia DGASPC Timiș. În urmă cu două zile a fost emisă dispoziția de încetare a mandatului pe care Milutinovici o va ataca în instanță.

Am depus cerere în iunie pentru prelungirea mandatului meu. Alaltăieri mi s-a emis dispoziția de încetare a mandatului, dispoziție pe care eu o consider netemeinică, nelegală și neconstituțională. În aceste condiții, apelez la lege, o atac în instanță“, a declarat Emilia Milutinovici.

Președintele CJT, Călin Dobra spune că nu i-a fost prelungit mandatul șefei DGASPC pentru că Emilia Milutinovici a ajuns la vârsta de pensionare și vrea o echipă nouă la conducerea instituției.

Doamna director general a ajuns la vârsta de pensionare și având posibilitatea legală să gândim o reconstrucție, ținând cont că la nivel național strategia privind asistența socială s-a schimbat și implică foarte multe probleme, am considerat la momentul ăsta că va trebui lucrat cu o nouă echipă. Nu pot decât să îi mulțumesc pentru activitatea pe care a desfășurat-o până la momentul acesta și să-i urez multă sănătate”, a declarat Călin Dobra, președintele CJ Timiș.

Mandatul Emiliei Milutinovici la conducerea instituției expiră pe 2 septembrie.