Dobra: “Dacă tot faceți schimbări, nu uitați de faptul că locuiți în acest județ și sunteți părtași la stricăciunile pe care le provocați”

Dobra: “Dacă tot faceți schimbări, nu uitați de faptul că locuiți în acest județ și sunteți părtași la stricăciunile pe care le provocați”

- in Locale, Politica, Stiri
0

Guvernul liberal a început să facă curățenie în instituțiile publice. Prima vizată Spitalul Județean Timișoara. Noul ministru al Sănătății a luat decizia ca în locul lui Marius Craina să fie numit un “profesionist” – Raul Pătrașcu, un tânăr cercetător, proaspăt înscris în PNL, care are doar 30 de ani.

Conform președintelui PSD Timiș, Călin Dobra, Craina a fost înlocuit cu o persoană -”obligație de partid”, pe care nu o recomandă vreo experiență în management și nici rezultate pe măsura importanței instituției pe care urmează să o conducă. Iar pentru că ordinea, legea, disciplina și respectul nu sunt caracteristicile acestui nou guvern liberal, schimbarea s-a făcut prin intermediul unui document care nu purta număr de înregistrare, transmis fiind ”ca-ntre prieteni” printr-o cale de comunicare numită Whatsapp

Am mai spus și repet: schimbări doar de dragul schimbărilor, pe criterii politice, nu își au rostul, iar modalitatea forțată de numiri pe funcții de conducere va crea mari dificultăți în managementul acestor instituții. Îl cunosc bine pe Marius Craina, un profesionist și bun manager, și știu cât este de respectat în domeniul medical. Îi apreciez munca, implicarea și rezultatele și nu consider normală o astfel de schimbare. Din păcate, PNL nu va promova oameni experimentați, așa cum a făcut PSD. Le transmit un mesaj celor care sunt la butoanele acestor schimbări în județul Timiș: dacă tot faceți schimbări, nu uitați de faptul că locuiți în acest județ și sunteți părtași la stricăciunile pe care le provocați!”, a precizat Călin Dobra, președintele PSD Timiș.