Dobra dă asigurări pentru sala polivalentă la Giroc, Robu face apel la procurori

Dobra dă asigurări pentru sala polivalentă la Giroc, Robu face apel la procurori

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

Disputa pe tema sala polivalentă nu pare să se finalizeze. Președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra s-a întâlnit cu reprezentanții Companiei Naționale de Investiții care au dat asigurări că obiectivul se află pe lista de investiții. Momentan nu se știe locația exactă unde se va construi sala polivalentă, însă președintele CJT este convins că pe terenul de la Giroc.

„Săptămâna trecută când am fost la Ministerul Dezvoltării am făcut o vizită și la Compania Națională de Investiții, și mi-au dat asigurări ferme că sala polivalentă este cuprins pe lista de investiții. Ținând cont că este un obiectiv major, de peste 50 milioane euro, va exista aviz din partea a două comisii, și ultimul aviz va fi defapt o Hotărâre de Guvern cu aprobarea finanțării. Nu cred că se mai discută de locaţie, cred că ne-am clarificat cu toţii legat de locaţie. După cum aţi văzut Primăria Timişaora renunțând la locaţia care a pus-o inițial la dispoziție, defapt recunoscând până la urmă că acea locaţie nu se pretează şi nu este liberă de sarcini. CJT a pus la dispoziţie zece hectare, necesarul este de maxim șase hectare, noi am pus întreaga parcelă la disoziţie ţinând cont că în acea zonă dicutăm de realizarea unui complex sportive. Dorim ca pe lângă sala polivalentă dorim să dezvoltăm acea zonă din punct de vedere sportiv”, a spus președintele CJT, Călin Dobra.

De cealaltă parte, edilul Nicolae Robu spune că primăria va construi o sală polivalentă în Timișoara. Robu face apel către procurori să verifice care sunt interesele pentru care se vrea realizarea sălii polivalente pe terenul de la Giroc.

“Nu o să se facă așa. Cu domnul Dobra m-am înțeles că mergem împreună pe teren să vedem, dar dânsul a plecat de fiecare dată când trebuia să mergem, să vedem și să stabilim rațional. Să facă ei acolo și noi facem în Timișoara. Pentru că eu nu o să la Timișoara fără. Eu nu mă joc cu vorbele. (…). Domnilor procurori fiți pe fază să vedem ce interese or fi de nu se vrea să se facă sală polivalentă în Timișoara, ci se vrea în Giroc. A spus cineva de ce nu sunt bune locațiile Timișoarei?”, a spus vineri, 9 februarie, primarul Nicolae Robu.