Dobra către Robu: “Mândria trebuie lăsată la o parte. Vă invit la dialog”

Dobra către Robu: “Mândria trebuie lăsată la o parte. Vă invit la dialog”

- in Administratie, Locale, Stiri
0

Președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra îl așteaptă pe primarul Nicolae Robu la o discuție cu privire la cedarea clădirilor de pe Aerodromul Cioca. Invitația vine după ce edilul Timișoarei a declarat, astăzi, că nu va ceda Consiliului Județean clădirile.

Lipsa de anvergură administrativă și strategică a lui Nicolae Robu se vede din răspunsul pe care l-am primit astăzi, indirect, cu privire la cedarea clădirilor de la Aerodromul Cioca, de pe Calea Torontalului, către Consiliului Județean Timiș.

Domnule Robu, viziunea mea este alta. Nu să modernizăm acel spațiu pentru un eveniment punctual, ci să dezvoltăm durabil zona. Este un spațiu cerut de public, de organizatorii de evenimente, mulți din afara Timișoarei.

Să gândești punctual pentru o manifestare, nu este o strategie, ci este o cosmetizare a tristului adevăr ca Timișoara nu beneficiază de un spațiu adecvat organizării de evenimente majore.

Domnule Robu, nu e momentul pentru orgolii și conflicte între instituții. Mândria trebuie lăsată la o parte. Vă invit la dialog, ca să găsim soluții viabile pentru toate problemele majore ale Timișoarei. Se poate? Se poate!“, a scris pe pagina sa de Facebook, Călin Dobra.