Doar 30 de elevi care au dat BAC-ul la Făget l-au şi promovat. Câţi liceeni au fost eliminaţi pentru că au fraudat examenul

Doar 30 de elevi care au dat BAC-ul la Făget l-au şi promovat. Câţi liceeni au fost eliminaţi pentru că au fraudat examenul

- in Educatie, Locale, Slider, Stiri
0
liceul traian vuia faget

Majoritatea absolvenţilor clasei a XII-a care au dat Bacalaureat-ul la Licel Teoretic “Traian Vuia” din Făget au copiat la examen, fiind ajutaţi de profesorii supraveghetori. Aceasta este concluzia la care au ajuns membri comisiei speciale care au analizat înregistrările video din sălile de examen de la liceul din Făget.

Prin urmare, la finalul anchetei, 143 de liceeni au fost eliminaţi din examen pentru că l-au fraudat. Astfel, doar 30 de elevi care au dat BAC-ul la Făget l-au şi promovat.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Timiş, trei părinţi nu cred că odraslele lor au copiat, motiv pentru care le-au solicitat inspectorilor şcolari să le pună la dispoziţie şi lor înregistrările video pentru a se lămuri, lucru care, însă, nu este posibil.

Vă reamintim că, la începutul acestei săptămâni, zeci de părinţi ai copiilor eliminaţi de la BAC au luat cu asalt sediul ISJ Timiş, în încercarea de a-i convinge pe inspectorii şcolari că odraslele lor nu au copiat. Asta deşi pe camerele de supraveghere se vede foarte clar cine a fraudat examenul şi cine nu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *