DNA descinde din nou la Primăria Timișoara. “Afacerea Acvariu” luată la puricat

DNA descinde din nou la Primăria Timișoara. “Afacerea Acvariu” luată la puricat

Procurorii DNA și mai mulți polițiști au descins din nou, marți dimineață, la Primăria Timișoara. Oamenii legii revin în control după ce în urmă cu o săptămână au stârnit panică printre angajații municipalității. DNA caută acum probe despre cazul fostului “acavariu” din centrul orașului, dar și despre unele probleme cu spațiile verzi.

“Sunt lucruri firești, dacă există sesizări și plângeri, DNA-ul trebuie să își facă datorie. Este vorba despre acel control al Curții de Conturi referitor la spațiile verzi și la schimbul dintre subpasaj și cele trei terenuri. S-au purtat primele discuţii cu reprezentanţii direcţiilor de specialitate. Am fost aici când au venit, după aceea am plecat pe teren. Eu după câte ştiu nu ar putea să se reproşeze nimic. S-a lucrat la tarife mult mai mici decât tarifele de altă dată, a fost o licitaţie la care a câştigat  oferta cu preţul cel mai scăzut, mai departe nu ştiu, eu am spus-o în repetate rânduri raspund numai de mine dacă alţii nu sunt corecţi să dea socoteală, dar până la proba contrară eu presupun că a fost corectă”, a declarat primarul Nicolae Robu.

Precedenta descindere a procurorilor DNA la Primăria Timișoara a avut loc exact acum o săptămână. Atunci a fost vizată alocarea de bani publici, în trecut, de la muncipalitate la clubul de fotbal condus de Marian Iancu, Poli.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *