Disputa PSD – PNL in jurul noului stadion de la Timișoara! Liberalii acuzati ca au vrut sa blocheze proiectul

Disputa PSD – PNL in jurul noului stadion de la Timișoara! Liberalii acuzati ca au vrut sa blocheze proiectul

- in Administratie, Locale, Stiri
0

Disputele dintre Călin Dobra și Nicolae Robu au ajuns la alt nivel. Acum este vorba despre realizarea noului stadion de 30.000 de locuri al Timișoarei. Liderul CJ Timiș spune că Nicolae Robu se laudă cu un proiect care nu-i aparține. Mai mult PNL a încercat să-l blocheze.

Proiectul, prin care începem construcția noului stadion din Timișoara, a fost aprobat astăzi de către Compania Națională de Investiții, în ciuda opoziției vehemente pe care reprezentanții PNL au făcut-o anterior.
În felul acesta, am reușit să demarăm prima etapă a acestui proiect, extrem de important nu doar pentru timișoreni, dar pentru toți iubitorii de sport din județul nostru. Sper foarte mult ca noua arenă sportivă să însemne noi motive de mândrie pentru noi toți.
Regret că această veste bună a fost speculată deja electoral. Unii dintre oponenții proiectului au simțit nevoia să se laude primii pentru a distrage atenția de la faptul că au încercat, nemotivat și inutil, să îl blocheze în repetate rânduri. Noi mergem mai departe, cu mai multe proiecte pentru Timiș!”, a scris președintele CJT, Călin Dobra pe Facebook.

Compania Națională de Investiții a desemnat, marți, câștigătorul licitației, iar la sfârșitul acestei luni va începe elaborarea studiului de prefezabilitate și a celui de fezabilitate pentru noul stadion.