Directorul Filarmonicii Banatul Timisoara, Ioan Garboni executat de un… medic veterinar

Directorul Filarmonicii Banatul Timisoara, Ioan Garboni executat de un… medic veterinar

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

Atât se poate în administrația Fritz…  Directorul Filarmonicii Banatul Timișoara, Ioan Gârboni a fost executat de un… medic veterinar.

Mandatul lui Ioan Gârboni ca director al Filarmonicii Banatul se încheie după 15 ani în urma evaluării. În comisia care i-a evaluat activitatea lui Gârboni s-au aflat Emoke Kovacs, managerul Filarmonicii „Dinu Lipatti”, din Satu Mare, Ioan Dimitriu, managerul Filarmonicii Brașov, și Răzvan Stana, consilier local USR-PLUS, medic veterinar de meserie, unul dintre inițiatorii proiectului prin care se vrea interzicerea hrănirii porumbeilor și a animalelor de pe domeniul public din Timișoara. De asemenea, Stana este și președintele Comisiei de Cultură din cadru CLT.

Ioan Gârboni a primit nota 8,7 la evaluare, dar ar fi avut nevoie de 9. Cele mai mici note le-a primit chiar de la medicul veterinar.

Luni, 10 mai, Primăria Timișoara a transmis un comunicat de presă în care anunță că a avut loc evaluarea finală la Filarmonica Banatul și raportul de activitate… și că din “Comisia de evaluare a fost desemnată prin dispoziție a primarului și a fost compusă din reprezentanţi ai autorităţii, în proporţie de o treime, şi din specialişti în domeniul de activitate al instituţiei, în proporţie de două treimi”.

Managerul Filarmonicii Banatul a depus deja o contestație la evaluare, dar aceasta a fost respinsă. Astfel că, primăria va scoate postul de director la concurs.  Așadar, lui Gârboni nu-i rămâne decât să se adreseze instanței.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *