Directorul Ambulantei Caras-Severin, acuzat ca si-a terorizat fosta iubita pentru a se impaca cu el. Cum l-au ajutat angajatii

Directorul Ambulantei Caras-Severin, acuzat ca si-a terorizat fosta iubita pentru a se impaca cu el. Cum l-au ajutat angajatii

- in Eveniment, Locale, Slider, Stiri
0

Acuzații grave la adresa unui medic cunoscut din Banat. Este vorba de Adrian Truică, directorul Serviciului Județean de Ambulanță Caraș-Severin, care și-ar fi terorizat fosta iubită timp de mai multe luni, cu scopul de a o determina să se împace cu el.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, procurorii din Caraș-Severin, împreună cu ofițeri de poliție judiciară, au realizat, astăzi, patru percheziții în Caransebeș, la o instituție publică din Reșița și în comuna Buchin. Totul cu scopul destructurării unui grup infracţional organizat specializat în săvârşirea infracţiunii de șantaj, condus de către directorul Ambulanței Caraș-Seferin, din care au mai făcut parte suspecți, angajați ai instituției.

Conform procurorilor DIICOT, începând cu luna februarie a acestui an, Adrian Truică a amenințat-o de mai multe ori pe fosta concubină pentru a o determina să se împace cu el. Ba mai mult, medicul a șantajat-o ca în cazul în care nu va relua relația cu el, va face publice poze indecente cu fosta iubită, din cauza cărora ar fi riscat să-și piardă copilul minor pe care-l avea în custodie, dar și că va rămâne fără loc de muncă.

Totodată, directorul a apelat și la o parte din angajații Ambulanței Caraș-Severin. Și anume, la doi șoferi și un medic care, la cererea lui Adrian Truică, au urmărit-o pe fosta iubită a acestuia, cu scopul de a o intimida. De asemenea, directorul a chemat și o altă persoană pentru a-l sprijini în acțiunea de intimidare, la sfârșitul lunii octombrie.

Începând cu luna februarie 2019, la sfârșitul relației dintre cei doi, conform mesajelor de amenințare trimise de către suspect, medicul împreună cu cei doi şoferi au urmărit persoana vătămată, în oraș, chiar în timpul serviciului. În cursul lunii martie 2019 suspectul a amenințat-o prin mesaje spunându-i că deține filmări în ipostaze nud cu persoana vătămată, din cuprinsul lunii februarie 2019, într-o cameră de hotel din Băile Herculane și că o poate face de rușine cu aceste imagini. Tot în luna martie 2019 suspectul l-a sunat pe fostul soț al persoanei vătămate spunându-i acestuia că deține imagini în ipostaze nud cu aceasta și că dacă dorește le poate folosi să obțină custodia fiului părții vătămate. De asemenea, în luna iunie 2019 suspectul a adresat mesaje de amenințare persoanei vătămate spunându-i că o va lăsa fără serviciu și că îi va trimite controale pentru a fi dată afară. La data de 24.10.2019, în jurul orelor 18:00, persoana vătămată a fost oprită în trafic de către suspect, acesta tăindu-i calea cu autoturismul pe care îl conducea. Cu acest prilej suspectul l-a chemat sa-l sprijine în această acțiune şi pe un alt suspect după care a amenințat-o pe persoana vătămată că de data aceasta nu o mai iartă, a păsuit-o destul și că are relații suficiente cât să poată determina demiterea sa de la locul de muncă pe care îl deține. Ulterior, în seara zilei de 24.10.2019 suspectul l-a contactat pe șeful persoanei vătămate solicitându-i să îi desfacă contractul de muncă persoanei vătămate făcând aluzie la posibile repercusiuni asupra firmei în cazul în care nu recurge la această variantă“, scrie în comunicatul DIICOT.

La sediul DIICOT Caraş-Severin au fost aduse la audieri un număr de cinci persoane.

Foto: Express de Banat

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *