Directorii şcolilor încalcă dispoziţiile primarului Nicolae Robu. Ce s-a întâmplat

Directorii şcolilor încalcă dispoziţiile primarului Nicolae Robu. Ce s-a întâmplat

Directorii instituţiilor de învăţământ din Timişoara nu dau prea multă importanţă dispoziţiilor primarului Nicolae Robu. Edilul şef al oraşului spune că a aflat că directorii de şcoli nu vor să lase accesul liber la bazele ale acestora. Terenuri care aparţin primăriei.

În urmă cu aprope un an, primarul Nicolae Robu a dat dispoziţie să fie lăsat accesul liber tinerilor care locuiesc în zona şcolilor. Acum, edilul şef a aflat că unii directori nu au auvrut să pună în practică aceast dispoziţie şi au cerut Inspectoratului Şcolar Timiş o hotărâre prin care să interzică acest lucru. Conform primarului Nicolae Robu, bazele sportive ale şcolilor, aparţin primăriei.

„La aproape un an de când am dat dispoziţie ca toate bazele sportive exterioare ale şcolilor, terenurile de sport din curţile şcolii să fie lăsate la acces liber pentru tinerii din cartier, pentru cetăţenii din vecinătatea şcolilor. Aproape la un an de când am dat această dispoziţie am aflat că au fost câţiva directori care nu au vrut să o pună în practică şi care au cerut inspectoratului, culmea că au şi obţinut, să se emită o hârtie prin care să se interzică accesul tinerilor din cartiere la bazele sportive ale şcolilor. Culmea, să se interzică asta în condiţiile în care baza sportivă aparţine primăriei, nu Inspectoratului Şcolar”, a spus, marţi, primarul Nicolae Robu.

Primarul Nicolae Robu a mai spus că tocmai directorii şolilor unde s-a investit, care pot fi considerate o mândrie pentru România, s-au plâns cel mai mult că s-a infiltrat apa în subsoluri după ploile abunde. “La Lenau s-au făcut toate interioarele, este o problemă cu exteriorul, asta e altceva, putem să vorbim critic despre ce e de vorbit critic. Este un blocaj, dar se vor debloca lucrurile şi înprivinţa lucrărilor la exterior. La Loga aştept să vină copiii să fie uluiţi de care este realitatea în comparaţie cu tot ce li se spune. La Calderon la inaugurare nu a fost nimeni din partea şcolii. Să le fie ruşine. Or avea simpatii politice opuse celei la care sunt eu arondat, dar să nu participi la o inaugurare care nu are nimic politic în ea şi să şi îţi exprimi nemulţumirea”, a mai spus Robu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *