Direcția Patrimoniu Est a Primăriei Timișoara are un nou șef interimar, după plecarea lui Răvășilă

Direcția Patrimoniu Est a Primăriei Timișoara are un nou șef interimar, după plecarea lui Răvășilă

- in Actualitate, Administratie, Locale, Stiri
0

Una dintre cele mai importante direcții din Timișoara are un nou șef.

Cosmin Tabără, viceprimarul PNL al Primăriei Timișoara, a anunțat, într-un mesaj postat pe Facebook, că Simona Mihaiela Bălan este, din această săptămână, noul director interimar al Direcției Clădiri, Terenuri și Dotări Diverse I Est. Asta după ce fostul director, Florin Răvășilă și-a dat demisia din funcție pentru a merge pe un post de execuție în cadrul Poliției Locale Timișoara.

Simona Mihaiela Bălan este, începând de săptămâna aceasta, noul director interimar al Direcției Clădiri, Terenuri și Dotări Diverse I Est în cadrul Primăriei Timișoara, după demisia lui Florin Răvășilă. Doamna Bălan lucrează în PMT din 1987, ocupându-se de activitatea de administrare a locuințelor. Această activitate a fost preluată de PMT în 1999, anterior fiind o structură externalizată către fostele URBIS, ADP și ICRAL. Doamna Bălan are, așadar, o experiență vastă în ceea ce înseamnă patrimoniul Timișoarei, iar postul de director interimar vine după conducerea Biroului Locuințe din Primăria Timișoara“, a scris Cosmin Tabără, pe rețeaua de socializare.

Viceprimarul Timișoarei speră că facă echipă bună cu noul șef interimar al direcției, “pentru administrarea unui domeniu greu și cu probleme diverse“.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *