Diploma de Excelență post-mortem pentru prof. univ. dr. Doru Petanec, la Gala Fermierilor din Banat 2021

Diploma de Excelență post-mortem pentru prof. univ. dr. Doru Petanec, la Gala Fermierilor din Banat 2021

- in Locale, Social, Stiri
0

În cadrul Galei Fermierilor din Banat 2021, prof. univ. dr. Doru Petanec, fostul director al Direcției Agricole Județene Timiș, și fost profesor în cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului Regele Mihai I al României USAMVB Timișoara -a primit Diploma de Excelență post-mortem, pentru întreaga activitate.

Raluca Voivozeanu, organizatoarea Galei Fermierilor din Banat, a a explicat: ”Îi acordăm Diploma de Excelență al Galei Fermierilor din Banat 2021, fiindcă știm că a fost un profesionist al agriculturii și un excelent profesor la USAMVB Timișoara, unde a predat mulți ani și a fost foarte iubit de studenți și colaboratori”.

Prof. univ. dr. Cosmin Popescu, rectorul USAMVB Timișoara, a avut următorul mesaj: ”Ne reamintim de un prieten și un profesor foarte bun al universității noastre care a știut să comunice foarte bine în lumea aceasta a agriculturii, ne reamintim de un specialist implicat și în Asociația Inginerilor din România Timiș, pe care a și condus-o cu succes. Ne reamintim de un om care a fost soț și părinte iubit și un bun coleg, care era prezent în tot ceea ce înseamnă agricultura din Timiș. Noi ca universitate am încercat să fim alături de el și de familie prin momentele prin care au trecut, dar, din păcate, cu final dramatic pentru el”.

Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *