Din Timișoara, Viorica Dăncilă anunță locația viitoarei Săli Polivalente

Din Timișoara, Viorica Dăncilă anunță locația viitoarei Săli Polivalente

- in Actualitate, Locale, Stiri
0

Premierul și candidatul PSD la alegerile prezidențiale Viorica Dăncilă va fi prezentă în județul Timiș în următoarea perioadă. Cel mai probabil în această săptămână. Dăncilă va anunța și locația viitoarei Săli Polivalente a Timișoarei.

De mai mult timp există un conflict între primarul Nicolae Robu și președintele CJT, Călin Dobra pe tema locației pentru viitoarea Sală Polivalentă. Edilul Timișoarei a trimis către CNI vreo cinci locații, în timp ce CJT a trimis o singură locație de la început, cea de la Giroc.

Săptămâna trecută am avut o întâlnire cu doamna prim ministru, în prezența căreia am semnat un important proiect în domeniul sănătății și anume contractul de finanțare pentru noua maternitate, un proiect pe care l-am semnat cu vicepremierul Daniel Suciu. La acea întâlnire unde au participat și colegii mei parlamentari social democrați unde am discutat de acest obiectiv de investiții, Sala Polivalentă. Și aș vrea să las doamnei prim ministru posibilitatea să facă anunțul despre acest obiectiv de investiții în perioada următoare când va fi prezentă în județul Timiș. Anunțul va fi legat de locație și de investiție”, a spus luni, 28 octombrie, președintele CJT, Călin Dobra.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *