Din Timisoara in Belgrad pe autostrada. Ce pas important a fost facut

Din Timisoara in Belgrad pe autostrada. Ce pas important a fost facut

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0
autostrada

Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș, a venit cu o veste bună marți, 25 iunie, în ceea ce privește autostrada care va lega Timișoara de Belgrad. Potrivit șefului CJ Timiș, două firme s-au arătat interesate de realizarea studiului de fezabilitate pentru șoseaua de mare viteză Timișoara-Moravița.

“Autostrada spre Serbia, mai aproape de realitate! Demersurile oficiale pe care le-am întreprins pentru dezvoltarea infrastructurii județului Timiș au rezultate tot mai vizibile! Două firme s-au arătat interesate de realizarea studiului de fezabilitate a autostrăzii Timișoara-Moravița, care va lega România de Serbia. Aceste 2 firme au depus deja ofertele la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, fiind în prezent în evaluare“, a scris președintele CJT, Călin Dobra pe pagina sa de Facebook.

Conform șefului CJ Timiș, costul studiului de fezabilitate este de aproximativ 13 milioane de lei, fără TVA. Autostrada România-Serbia este un obiectiv esențial pentru cele două țări vecine.