Din cele 11 centre de vaccinare de la Timișoara deocamdată vor funcționa doar două

Din cele 11 centre de vaccinare de la Timișoara deocamdată vor funcționa doar două

- in Administratie, Locale, Sanatate, Stiri
0

Etapa a II-a a campaniei de vaccinare împotriva Covid-19 începe luni, 18 ianuarie. În Timișoara din cele 11 centre de vaccinare vor funcționa deocamdată două.

Primăria Timișoara a pus la dispoziție, și cu ajutorul unor companii private, 17 spații destinate vaccinării, care reprezintă 11 centre de vaccinare întrucât mai multe spații se află în aceeași locație.

”Deocamdată, Centrul Județean de Coordonare si Conducere a Interventiei (CJCCI) ne-a solicitat alocarea a 2 centre pentru vaccinare. Continuăm amenajarea celorlalte și le punem la dispoziție etapizat pe măsură ce ni se cere. Acele primele 2 centre vor funcționa la Iulius Town și la Spitalul CFR. La Iulius Town vaccinarea va fi realizată de echipe mixte de cadre medicale de la Spitalele Municipal și Louis Țurcanu din subordinea Primăriei. Le mulțumesc!”, spune primarul Timișoarei, Dominic Fritz.

Vaccinarea va începe luni, 18 ianuarie. Înscrierea se face pe platforma națională https://vaccinare-covid.gov.ro/ începând cu vineri, 15 ianuarie, ora 15.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *